НАЧАЛО » Джакузи
Продукти

Джакузи

ДЖАКУЗИ

Човекът и водата. Хилядолетна връзка, която произхожда от естествените сили на природата.

Ненадминати в своя клас са джакузитата от серията за домашно ползване , създадени от тези, които искат да имат свой собствен уелнес център в къщи. 

Технологичното сърце на Джакузи е модерната система за настройване на хидромасажа, която позволява регулиране на дюзите със сила на капацитет. Те са създадени да стимулират различни части на тялото в зависимост от мястото, което използвате: нежен и деликатен масаж, за да се насладите на дълбока релаксация или по-енергични и силови дюзи да премахнат умората, натрупана в раменете, гърба и краката.

Въздушният масаж поддържа постоянно наличието на кислород във водата, което ревитализира клетките на кожата. Престижната екстра ароматерапия позитивно влияе и духа чрез усещането на различни ухания. Етеричните масла, използвани в хидромасажната вана, не създават пяна, което прави водата и чиста и перфектно прозрачна.  

Релаксацията през нощта е разгърната от цветове. Осветлението може да бъде допълнително подсилено и отвън на хидромасажната вана благодарение на новите LED светлини.

Технологичната скъпоценност на Джакузи е озониращата система. Това е средство, което освобождава кислорода, който се използва за наутрализиране на микроорганизмите и поддържа водата дезинфекцирана, без лоши миризми и предпазва от образуването на бактерии и водорасли. Този начин на дезинфекция на водата не дразни лигавицата, кожата и не предразполага към алергии.

Термозащитните покривала към хидромасажните вани са необходим аксесоар, тъй като поддържат температурата на водата постоянна и има много добър икономически ефект от намалената консумация на електроенергия. Освен това те са надежна защита от влизането на деца във ваната.

 

Топ продукти
Известия
 Email:

Tyxo.bg counter