НАЧАЛО » Джакузи
Продукти

Джакузи

ДЖАКУЗИ

Човекът и водата. Хилядолетна връзка, която произхожда от естествените сили на природата.

Ненадминати в своя клас са джакузитата от серията за домашно ползване , създадени от тези, които искат да имат свой собствен уелнес център в къщи. 

Технологичното сърце на Джакузи е модерната система за настройване на хидромасажа, която позволява регулиране на дюзите със сила на капацитет. Те са създадени да стимулират различни части на тялото в зависимост от мястото, което използвате: нежен и деликатен масаж, за да се насладите на дълбока релаксация или по-енергични и силови дюзи да премахнат умората, натрупана в раменете, гърба и краката.

Въздушният масаж поддържа постоянно наличието на кислород във водата, което ревитализира клетките на кожата. Престижната екстра ароматерапия позитивно влияе и духа чрез усещането на различни ухания. Етеричните масла, използвани в хидромасажната вана, не създават пяна, което прави водата и чиста и перфектно прозрачна.  

Релаксацията през нощта е разгърната от цветове. Осветлението може да бъде допълнително подсилено и отвън на хидромасажната вана благодарение на новите LED светлини.

Технологичната скъпоценност на Джакузи е озониращата система. Това е средство, което освобождава кислорода, който се използва за наутрализиране на микроорганизмите и поддържа водата дезинфекцирана, без лоши миризми и предпазва от образуването на бактерии и водорасли. Този начин на дезинфекция на водата не дразни лигавицата, кожата и не предразполага към алергии.

Термозащитните покривала към хидромасажните вани са необходим аксесоар, тъй като поддържат температурата на водата постоянна и има много добър икономически ефект от намалената консумация на електроенергия. Освен това те са надежна защита от влизането на деца във ваната.

 

Топ продукти
Ампула PAR 56 Ампула PAR 56
виж опции
Известия
 Email:

Tyxo.bg counter