Условия

 Oбщи условия на ELISPOOLS.com

 

Използването на информация и услуги от настоящия сайт и регистрирането на поръчка чрез него се счита за съгласие с посочените по долу условия. "www.elispools.com" си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия ще бъдат публикувани в сайта.

I. Общи условия

1. "www.
elispools.com" е уебсайт за електронна търговия - за продажба и доставка на публикуваните в него стоки (басейни, сауни, спа, други)
2. "www.
elispools.com" има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка без предварително уведомяване.
3. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока, посочена в документите за доставка и плащане.
4. Промяната в цените се показва на сайта, като старата цена се задрасква и се посочва актуалната за съответната стока.
6. "www.
elispools.com
" се задължава да достави в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки заявената за покупка стока в необходимото количество и качество.
7. Клиентът се задължава да:
плати цената на стоката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки да заплати разходите по доставката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки.
8. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
9. Всички обявени цени са в български лева и с включен ДДС!


ІІ. Условия на пазаруване

1. Поръчка
Поръчките в интернет магазина може да се правят по два начина:
Чрез попълване и потвърждаване на формуляр за заявка на електронната ни поща
Чрез телефонно обаждане в офиса през работната седмица / Понеделник до Петък от 9.00 - 18.00 /
След направена поръчка представител на
"www.elispools.com"  ще се свърже с клиента / до 24 часа в работен ден и до 48 часа в почивен ден/ на посоченият телефон за контакт за уточняване на деня на доставка и други подробности около поръчката. Изпълнението на дадена поръчка може да отнеме от 1 до 3 работни дни в зависимост от зоните на покритието на куриерската фирма, както и някои други фактори.

2. Доставка
Доставката се извършва от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка. Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки. Доставката е за сметка на клиента и не се включва в цената на артикулите.

3. Начини на плащане
Стойността на всяка поръчка се потвърждава преди изпълнение на доставката. Клиентът заплаща стойността на поръчката и стойността на доставката. Заплащането на направените поръчки може да се извършва по два начина:

ПРАТКИ С ТЕГЛО ДО 5КГ: 

С наложен платеж - клиентът заплаща на куриера стойността на поръчката + доставката.
По банков път - клиентът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

ПРАТКИ С ТЕГЛО НАД 5КГ:

По банков път - клиенът заплаща стойността на поръчката по посочената банкова сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

4. Срокове на доставка
Сроковете на доставка се потвърждават при допълнителното доуточняване на поръчката с клиента. Сроковете зависят от зоната на обслужване на куриерската фирма.

III. Гаранционни условия

1. "www.
elispools.com" дава на своите клиенти за всички стоки, подлежащи на гаранционен сервиз гаранционна карта, в която са упоменати:

  • адрес и телефон за връзка с оторизираните сервизи;
  • гаранционните условия;
  • гаранционен срок на закупената стока;

IV. Ограничения за гаранцията

Гаранцията отпада в случай на:
1. Повреди, причина за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация.
2. Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице.
3. При използване на некачествени и неоргинални консумативни материали.

V. Защита на личните данни

"www.
elispools.com" гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.
"www.
elispools.com" се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на клиентите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законовата процедура.

Вход за клиенти
Клиент:.
Парола:
» Забравена парола
» Регистриране
Известия
 Email:

Tyxo.bg counter